Muay Thai/Thaiboxning

Välkommen till Fit4Fight Gym i Göteborg och vår Thaiboxnings-sektion! Det här är en liten introduktion till vad Thaiboxning är för något och hur det är att träna hos oss. För övrig information navigera er vidare i vår meny.

 

 

 

 

Vad är Muay Thai?

Muay Thai passar alla, gammal som ung, tjej som kille, vältränad atlet till otränad soffpotatis! Alla börjar någonstans och tränar sig sakta men säkert mot att klara av mer och mer!

Thaiboxningen har sitt ursprung från den forntida thailändska arméns närstridssystem, kallat Muay Boran. Självförsvar, vapen och så vidare har dock skalats bort under åratal av hårt urval då stilen optimerats för ringen och de tävlingsregler som gäller i dag. I Thaiboxning använder man framför allt slag-, knä- och sparktekniker (även armbågar på professionell nivå), men även kast med hjälp av armarna enbart. Muay Thai anses idag som den mest effektiva "strikingformen" och används därför som träningsform av de flesta MMA-utövarna.

 

   

Muay Thai Göteborg

 

 

 

 

Thaiboxning Göteborg

 

 

 

 

Thaiboxning hos oss

Hos oss kan man träna Thaiboxning varje dag! Vårt motto är kvalitet framför kvantitet, därför har vi valt att begränsa antal medlemmar och sätta ett tak på hur många som får delta på ett pass. På det här sättet kan våra instruktörer hjälpa er att utecklas optimalt!

Vi följer en väl utformad och bevisligen effektiv läroplan som är anpassad beroende på vilken nivå man befinner sig. Varje vecka har vi ett nytt tema som vi repeterar på alla veckans klasser för att alla ska få chansen att träna in teknikerna ordentligt!

För oss är gemenskap och en go stämning väldigt viktigt! Vi är därför noggranna med att alla är hjälpsamma under passen och anpassar sig efter storlek och erfarenhetsnivå när vi tränar med varandra. 

 

 

 

 

 

  

 

Vill du provträna?

Då är det bara att klicka på den röda knappen till höger så tar du dig till vår intresseanmälan. Där hittar du mer information hur du går tillväga för att vara med på ett intropass med andra nybörjare. Varmt välkommen!

 

 

 

  

 

Thaiboxning GBG

 

Boka din provträning nu!