Öppet hus inför terminstart på Fit4Fight Gym!

augusti 12, 2015

 

Nu följer vi upp storsuccén från förra terminen! 

Söndagen den 23 augusti mellan kl 13:00-15:00 kommer Fit4Fight Gym hålla öppet hus inför terminstart den 24 augusti! Alla är välkomna och ni kan droppa in när som helst under tiden vi har öppet.

Väl på plats kommer vi bland annat erbjuda en KRAFTIGT RABATTERAD TRÄNINGSAVGIFT UTAN BINDNINGSTID för er som tecknar medlemskap på plats! Som om inte det vore nog kommer våra samarbetspartners erbjuda utrustning och tillskott till rabatterade priser!

Ni kommer dessutom kunna mingla med våra duktiga instruktörer som erbjuder information och uppvisning i våra olika träningsformer dvs. MetCon (vi är i process att affiliera oss med CrossFit och kallar därav träningsformen för MetCon fram tills det är klart, våra instruktörer är alla certifierade CrossFit-instruktörer), MMA, Muay Thai, Kickboxning, Brasiliansk Jiu-Jitsu, Olympic Lifting, Calisthenics och Yoga! 

VINN 3 MÅNADERS BETALNINGSFRITT MEDLEMSKAP! 
I samband med öppet hus kommer vi ha en tävling som alla kan delta i, även befintliga medlemmar. Där vi lottar ut 3 månaders betalningsfritt medlemskap (värde 1185 kr)! För att ta del av tävlingen ska ni endast göra följande enkla steg:

1. Gå med i evenemanget.
2. Bjuda in de vänner ni tror skulle vara intresserade.
3. Tagga samma vännerna i ett inlägg i evenemanget.


Hjärtligt välkomna!

Kommentarer på "Öppet hus inför terminstart på Fit4Fight Gym!"