Veckans Grapplingtema!

mars 7, 2016

 

Veckans tema för BJJ, SW och MMA-Grappling är överst i positionen guard!

På våra grundpass kommer vi gå igenom och reptera grundläggande tekniker med mestadels försvar men även några attacker. Allt vi går igenom är universellt dvs. skapat att fungera i alla stilar med mindre modifikation, så som BJJ, SW, MMA och självförsvar osv. Se gärna vår spellista för temat. Teknikerna på spellistan är nödvändigtvis inte desamma som vi lär ut under veckan då vi har vårt eget system. De är mer tänkta att ge er en uppfattning av temat.

På våra fortsättare- & avancerade pass kommer vi fokusera speciellt på att attackera knee shield, även kallad Z-guard. Allt vi går igenom är universellt dvs. skapat att fungera i alla stilar med mindre modifikation, så som BJJ, SW, MMA och självförsvar osv. Se gärna vår spellista för temat. Teknikerna på spellistan är nödvändigtvis inte desamma som vi lär ut under veckan då vi har vårt eget system. De är mer tänkta att ge er en uppfattning av temat.

I vanlig ordning går vi igenom och repterar samma tekniker hela vecka så se till att boka in er på så många pass som möjligt för att bemästra det! Och glöm inte våra friträningspass på helgerna som är perfekta för att repetera veckans tekniker samt få hjälp av de mer erfarna!

Syns på mattan!

Kommentarer på "Veckans Grapplingtema!"