Veckans Thai/Kickboxningstema!

mars 7, 2016

 

Veckans tema för Thai/Kickboxning och MMA-Striking är Sparkar!

På våra grundpass kommer vi gå igenom och reptera grundläggande tekniker med mestadels försvar men även några attacker. Allt vi går igenom är universellt dvs. skapat att fungera i alla stilar med mindre modifikation, så som Thaiboxning/Muay Thai, Kickboxning, MMA och självförsvar. Se gärna vår spellista för temat. Teknikerna på spellistan är nödvändigtvis inte desamma som vi lär ut under veckan då vi har vårt eget system. De är mer tänkta att ge er en uppfattning av temat.

På våra fortsättare- & avancerade pass kommer vi fortsätta lite med förra veckans tema och fokusera speciellt på hur man hanterar en explosiv motståndare som vi ser att många har problem med även på hög nivå, en explosiv fighter är en sådan som gillar att hålla långt avstånd för att explodera in med slag och/eller sparkar, ofta har de sin grund i budosporter som Karate eller Taekwondo. Allt vi går igenom är universellt dvs. skapat att fungera i alla stilar med mindre modifikation, så som Thaiboxning/Muay Thai, Kickboxning, MMA och självförsvar. Se gärna vår spellista för temat (finns inga videos hur man kontrar det så vi la upp en video hur en explosiv fighter kan se ut istället). Teknikerna på spellistan är nödvändigtvis inte desamma som vi lär ut under veckan då vi har vårt eget system. De är mer tänkta att ge er en uppfattning av temat.

I vanlig ordning går vi igenom och repterar samma tekniker hela vecka så se till att boka in er på så många pass som möjligt för att bemästra det! Och glöm inte våra friträningspass på helgerna som är perfekta för att repetera veckans tekniker samt få hjälp av de mer erfarna!

Syns på mattan!

Kommentarer på "Veckans Thai/Kickboxningstema!"