Veckans MMA-tema!

mars 21, 2016

 

Nedan kan ni hitta veckans tema för våra MMA-pass, vilket är det samma som på våra BJJ- och SW-pass med viss modifikation!

På våra grundpass kommer vi gå igenom försvar och escapes från underst i  halvguard  och  sidposition. Allt vi går igenom är universellt dvs. skapat att fungera i alla våra stilar med mindre modifikation, så som BJJ, SW, MMA och självförsvar. Se gärna vår spellista för temat. Teknikerna på spellistan är nödvändigtvis inte desamma som vi lär ut under veckan då vi har vårt eget system. De är mer tänkta att ge er en uppfattning av temat.

På våra fortsättare- & avancerade pass kommer vi fokusera på överst i sidposition där vi kommer jobba på kontroll och kontringar mot vanliga escapes samt effektiva avslut som Kimura & Armbar samt Crusifix ground & pound. Allt vi går igenom är universellt dvs. skapat att fungera i alla stilar med mindre modifikation, så som BJJ, SW, MMA och självförsvar osv. Se gärna vår spellista för temat. Teknikerna på spellistan är nödvändigtvis inte desamma som vi lär ut under veckan då vi har vårt eget system. De är mer tänkta att ge er en uppfattning av temat.

I vanlig ordning går vi igenom och repterar samma tekniker hela vecka så se till att boka in er på så många pass som möjligt för att bemästra det! Och glöm inte våra friträningspass på helgerna som är perfekta för att repetera veckans tekniker samt få hjälp av de mer erfarna!

Syns på mattan!

Kommentarer på "Veckans MMA-tema!"