Veckans Thai/Kickboxningstema!

mars 21, 2016

 

Nedan hittar ni veckans tema för både våra nybörjare och fortsättare!

På våra grundpass kommer vi gå igenom och reptera grundläggande boxningsteknik så som stance, fotarbete, de grundläggande slagen samt försvar genom att blocka och använda huvudrörelse. Allt vi går igenom är universellt dvs. skapat att fungera i alla stilar med mindre modifikation, så som Thaiboxning/Muay Thai, Kickboxning, MMA och självförsvar. Se gärna vår spellista för temat. Teknikerna på spellistan är nödvändigtvis inte desamma som vi lär ut under veckan då vi har vårt eget system. De är mer tänkta att ge er en uppfattning av temat.

På våra fortsättare- & avancerade pass kommer vi gå in djupare på principen bakom hur man bygger upp en effektiv kombination där vi kommer jobba med olika ingångar/fintar, vinklar samt hur man skapar luckor. Allt vi går igenom är universellt dvs. skapat att fungera i alla stilar med mindre modifikation, så som Thaiboxning/Muay Thai, Kickboxning, MMA och självförsvar. Se gärna vår spellista för temat (finns inga videos hur man kontrar det så vi la upp en video hur en explosiv fighter kan se ut istället). Teknikerna på spellistan är nödvändigtvis inte desamma som vi lär ut under veckan då vi har vårt eget system. De är mer tänkta att ge er en uppfattning av temat.

I vanlig ordning går vi igenom och repterar samma tekniker hela vecka så se till att boka in er på så många pass som möjligt för att bemästra det! Och glöm inte våra friträningspass på helgerna som är perfekta för att repetera veckans tekniker samt få hjälp av de mer erfarna!

Syns på mattan!

Kommentarer på "Veckans Thai/Kickboxningstema!"