Veckans MMA-tema!

april 11, 2016

 

Nedan kan ni hitta veckans tema för våra MMA-pass, vilket är samma tema som för våra BJJ- och SW-pass med viss modifikation!

På våra grundpass går vi vidare till överkroppsbrottning även kallat clinch där vi går igenom grundläggande försvar och attack. På våra fortsättar/avancerade pass kommer vi köra samma tema fast lägga till hur man gör vid clinch mot bur, vi kommer dessutom lägga till hur man tar sig upp till stående på ett effetkivt sätt, dels fritt men även mot bur.

Allt vi går igenom är universellt dvs. skapat att fungera i alla våra stilar med mindre modifikation, så som BJJ, SW, MMA och självförsvar. Se gärna våra spellistor för temat, Grundtema & Fortsättartema. Teknikerna på spellistan är nödvändigtvis inte desamma som vi lär ut under veckan då vi har vårt eget system. De är mer tänkta att ge er en uppfattning av temat.

I vanlig ordning går vi igenom och repterar samma tekniker hela vecka så se till att boka in er på så många pass som möjligt för att bemästra det! Och glöm inte våra friträningspass på helgerna som är perfekta för att repetera veckans tekniker samt få hjälp av de mer erfarna!

Syns på mattan!

Kommentarer på "Veckans MMA-tema!"