Veckans Thai/Kickboxningstema!

april 11, 2016

 

Nedan kan ni hitta veckans tema för Kick/Thaiboxning vilket även våra MMA-utövare kör som sin strikingträning!

På våra grundpass kommer vi gå igenom grundläggande boxning med olika typer av slag och försvar! På våra fortsättar/avancerade pass kommer vi gå igenom hur man attackerar på ett effektivt sätt, vi kommer bryta ner det i olika delar för att sedan gå igenom effektiva attacker som har visat sig vara effektiv även på hög nivå.

Allt vi går igenom är universellt dvs. skapat att fungera i alla våra stilar med mindre modifikation, så som Thaiboxning/Muay Thai, Kickboxning, MMA och självförsvar. Se gärna våra spellistor för temat, Grundtema & Fortsättartema (hittade inte något bra som motsvarar det vi kommer igenom, men det finns ett par videoklipp). Teknikerna på spellistan är nödvändigtvis inte desamma som vi lär ut under veckan då vi har vårt eget system. De är mer tänkta att ge er en uppfattning av temat.

I vanlig ordning går vi igenom och repterar samma tekniker hela vecka så se till att boka in er på så många pass som möjligt för att bemästra det! Och glöm inte våra friträningspass på helgerna som är perfekta för att repetera veckans tekniker samt få hjälp av de mer erfarna!

Syns på mattan!

 

Kommentarer på "Veckans Thai/Kickboxningstema!"