Veckans MMA-tema!

april 16, 2016

 

Nedan kan ni hitta veckans tema för våra MMA-pass, vilket är samma tema som för våra BJJ- och SW-pass med viss modifikation!

På våra grundpass går vi vidare till vad vi kallar Sprawl & Turtle position där vi går igenom grundläggande försvar och escapes underifrån. På våra fortsättar/avancerade pass kommer vi köra samma tema fast från andra sidan dvs. hur man ovanifrån på ett effektivt sätt kontrollerar och attackerar!

Allt vi går igenom är universellt dvs. skapat att fungera i alla våra stilar med mindre modifikation, så som BJJ, SW, MMA och självförsvar. Se gärna våra spellistor för temat, Grundtema & Fortsättartema. Teknikerna på spellistan är nödvändigtvis inte desamma som vi lär ut under veckan då vi har vårt eget system. De är mer tänkta att ge er en uppfattning av temat.

I vanlig ordning går vi igenom och repterar samma tekniker hela vecka så se till att boka in er på så många pass som möjligt för att bemästra det! Och glöm inte våra friträningspass på helgerna som är perfekta för att repetera veckans tekniker samt få hjälp av de mer erfarna!

Syns på mattan!

Kommentarer på "Veckans MMA-tema!"