Mixed Martial Arts (MMA)

Välkommen till Fit4Fight Gym i Göteborg och vår MMA-sektion! Det här är en liten introduktion till vad MMA är för något och hur det är att träna hos oss. För övrig information navigera er vidare i vår meny.

 

 

 

 

Vad är Mixed Martial Arts (MMA)?

MMA hos oss passar alla, gammal som ung, tjej som kille, vältränad atlet till otränad soffpotatis! Alla börjar någonstans och tränar sig sakta men säkert mot att klara av mer och mer!

Ambitionen med Modern Mixed Martial Arts (MMA), är att ha så få tekniska begränsningar som möjligt men samtidigt säkerställa att ingen utövare ska få allvarliga skador. I allmänhet är det Thai/Kickboxning, Brottning och Submission Wrestling (BJJ Nogi) de stilarna som utgör kärnan i nästan all modern MMA.

MMA är ett otroligt bra sätt att gå ner i vikt (ca 1000 kcal/pass), bygga en atletisk fysik, träffa nya vänner och lära sig självförsvar! Allt i en och samma träningsform! 

   

MMA Göteborg

 

 

 

 

MMA Göteborg

 

 

 

MMA hos oss

Hos oss på Fit4Fight Gym i Göteborg har du möjlghet att träna MMA varje dag i veckan redan som nybörjare! Kvalitet framför kvantitet är viktigt för oss, därför har vi ett begränsat antal medlemmar och en begränsning hur många som får delta per pass vilket gör att våra instruktörer har möjlighet att hjälpa er ordentligt!

Vi använder oss av en väl utarbetad och bevisligen effektiv läroplan som sträcker sig över 4 veckor där vi i slutet av varje cykel har en utvärderingsvecka där ni kommer få feedback vad ni är bra på och vad ni behöver träna mer på. Läroplanen täcker alla bitar av MMA så som striking, brottning och markkampen! 

För oss är kamratskap och en bra träningsmiljö viktigt! Därför är vi måna om att våra medlemmar släpper på sitt ego och hjälper varandra på träningen istället för att tävla mot varandra. Det betyder att de mer erfarna hjälper de mindre erfarna och att alla anpassar sig efter storlek och erfarenhetsnivå.

 

 

 

 

 

 

 

Vill du provträna?

Klicka då på den röda knappen till höger så tar du dig till vår intresseanmälan. Där hittar du mer information hur du går tillväga för att prova på ett pass med andra nybörjare. Varmt välkommen!

 

 

 

 

 

Mixed Martial Arts Göteborg

 

 

Boka din provträning nu!