Yoga Mobility

Välkommen till Fit4Fight Gym i Göteborg! Det här är en liten introduktion till vad Yoga Mobility är för något. För övrig info navigera er vidare i vår meny.

 

 

 

 

 

 

 

Självmassage

Med hjälp av "foam rollers" och "Trigger balls" masserar vi ut muskler och myofasciell vävnad på ett sätt som påminner om en napprapat och kiropraktors arbete. Målet är att lätta upp vanliga spänningar och lösa upp så kallade knutor. 

 

    

 

Mobility Göteborg

 

 

 

 

 

 

 

Mobility Göteborg

 

  

 

 

 

 

  

 

 

Stretching

Med hjälp av olika stretchövningar och stretchband arbetar vi med att utöka vår så kallade "Range of Motion" (ROM). Vi jobbar både med olika statiska stretchövningar och så kallad PNF-stretchövningar dvs. där man varvar stretch med att spänna muskeln vilket har visat sig vara en av de mer effektiva sätten att utöka sin ROM.

 

 

 

 

 

 

Vill du prova?

Klicka bara på den röda knappen till höger så tar du dig till vår intresseanmälan. Där hittar du mer information hur du kan få komma och vara med på ett pass. Varmt välkommen!

 

 

 

 

 

Mobility GBG

  

 

Aktuellt

NYTT INFÖR VÅRTERMINEN! Vi ber om ursäkt för att det är stökigt i gymmet nu mot slutet av terminen. Vi har redan nu påbörjat uppgraderingen av gymmet inför vårterminen och kommer att slutföra det i mellandagarna. Nytt för vårterminen är följande: - Herrarnas duschar kommer renoveras och avloppet fixas så att vattnet rinner av snabbare. - Vi har fått mer redskap till vår gymavdelning. Allt ska sorteras och läggas på sin plats. Det kommer i samband med det här även säljas av en hel del gamla redskap som vi går ut med i mellandagarna. - Vi har fått en rullbar bioduk och nästa termin får vi även projektor och ljud så vi kan titta på fler matcher på gymmet :) - Vi planerar att sätta upp fler säckar, dels på matta B, men även i stretchrummet för egenträning. - Vi kommer sätta upp fler mittsar på väggen på matta B. - Schemat kommer även det att uppdateras med fler pass och några mindre tidsändringar efter önskemål vi fått in från våra medlemmar via enkäten. VT-schemat går vi ut med i början av januari. - Vi har ordnat upp så att vi kommer ha mer struktur på vilka som håller vilka pass och alltid sträva efter att ha 2 instruktörer om det är mer än 15 deltagare på passen. - BJJ Grund kommer få en ny instruktör vilket är Martin som i dagsläget håller de avancerade passen i BJJ. - Vi kommer införa digital incheckning med medlemskort i receptionen istället för att instruktörerna checkar in då det händer att instruktörerna glömmer det.
Boka din provträning nu!