Team

 

Martin Lodin

Martin är grundare och huvudinstruktör för kampsporten på Fit4Fight Gym. Martin har vigt sitt liv till kampsport och är en av få i Sverige som utövar det på heltid! Han har utövat och tävlat inom MMA, BJJ/SW och Muay Thai sedan 2004!

Läs mer

Viktor Gustafsson

Viktor är vår Thai/Kickboxningscoach. Han har skrapat ihop över 30 matcher och 2 SM-silver. Han har dessutom varit 10 vändor i Thailand för att träna och tävla.

Läs mer

Nicholas Bryant

Nicholas är instruktör för samtliga kampsporter på Fit4Fight Gym. Nicholas tävlar aktivt inom samtliga våra stilar. En av hans senaste meriter är en förstaplaceringen i MMA-ligan 2016.

Läs mer

Fredrik Persson

Fredrik är assisterande instruktör för våra grapplingpass. Han hjälper specifikt till med brottningsdelen i vår MMA & grapplingträning. Han har gått över 400 matcher i både Fristil och Grekisk-romersk brottning där han tagit medaljer både i Sverige och Internationellt!

Läs mer

Limpan

Limpan är instruktör för våra Mitts & fyspass. Limpan har varit involverad i kampsport sedan de flesta av oss inte var påtänkta och har varit medlem i klubben sedan begynnelsen!

Läs mer

Jakob Looström

Jakob är en av instruktörerna för våran Thai/Kickboxning. Han har en gedigen erfarenhet och meritlista i Muay Thai där han periodvis bott i Thailand för att träna och gå proffsmatcher!

Läs mer

Inka Johansson

Inka är vår sekreterare och receptionist. Dvs. hon tar hand om våra provtränande och sköter vår administration så som vårt bokningssystem, medlemskap, telefon, e-post osv.

Läs mer

Hassan Wehbe

Hassan är en av våra avancerade medlemmar och agerar lagkapten för vår Thai- och Kickboxningssektion. Vilket kortfattat innebär att han hjälper nya medlemmar in i gemenskapen, organisera inför tävlingar samt arrangera olika aktiviteter för våra medlemmar.

Läs mer

Joakim Jonsson

Joakim är instruktör och lagkapten för vår Grapplingsektion. Vilket kortfattat innebär att han hjälper nya medlemmar in i gemenskapen, organisera inför tävlingar samt arrangera olika aktiviteter för våra medlemmar.

Läs mer