Personlig tränare

Det är en liten del människor som klarar av att upprätthålla en effektiv och regelbunden träningsrutin på egen hand. Dels krävs det kunskap att skapa en effektiv rutin, men också diciplin att fortsätta även om motivationen tryter eller annat kommer ivägen. Här kommer en Personlig tränare in i bilden och med tanke på vad man får är det väldigt prisvärt!

 

 

 

Anledningar till Personlig tränare

  • Har du missat något i vår läroplan och vill komma ikapp?
  • Är du ny och vill du komma igång snabbare?
  • Har du ett specifikt område som du vill bättra på?
  • Vill du ha hjälp med att uppnå ett specifikt mål?
  • Har du lätt att tappa motivationen & falla ur träningsrutinen?
  • Känner du att du vill träna upp dig lite innan du börjar träna med andra? (vilket du inte bör känna men vi vet många som gör det)

Om svaret är ja på något eller några av de påståenden ovan ska du definitivt testa på personlig träning! Det är värt varenda krona och sett utifrån vad man får är det väldigt prisvärt!

   

Personlig träning Göteborg

 

 

 

 

Privatlektion Göteborg

 

 

 

Upplägg

  1. Vid ert första möte kommer er PT först och främst ta reda på varför just ni vill anlita en PT. Vill ni gå ner i vikt, bygga muskler, få bättre teknik etc.
  2. Därefter kommer denne se vad ni har för förutsättningar att nå dessa mål. Så som tidigare erfarenheter, skador, svagheter och styrkor m.m.
  3. När det är klart kommer denne skapa en referens som ni kommer utgå i från för att kunna följa upp och se er utveckling. Det kan vara vägning, mätning, filmande av teknik etc. Er PT kommer kontinuerligt följa upp och spara det här för att ni klart och tydligt ska kunna se hur ni utvecklas.
  4. När det här är klart kommer er PT skapa en individuell träningsplan, både på kort- och lång sikt. Träningen kan vara med er PT, men också på egen hand. Allt för att få så snabba och tydliga resultat som möjligt!  

 

 

 

  

 

Priser

Priserna varierar mellan våra PT's då en mer erfaren PT oftast kan ta mer betalt då denne är mer effektiv och oftast kan ge bättre resultat på kortare tid. Det baseras också på era indiduella behov. Vi rekommenderar att du kontaktar oss så hjälper vi dig vidare efter dina individuella behov. Om ni har en speciell gruppinstruktör ni gillar kan ni prata med denne direkt, om ni inte har någon i speciell i åttanke kan ni istället kontakta oss via info@fit4fightgym.se.

 

 

 

 

 

PT Göteborg