Självförsvar/Krav Maga

OBS! I skrivande stund erbjuder vi inte Krav Maga. Vi letar instruktör och uppdaterar sidan när vi hittat någon.

Välkommen till Fit4Fight Gym i Göteborg! Hos oss kan du träna Krav Maga och fler olika kampsporter för att lära dig självförsvar i absolut världsklass!

 

 

 

 

Vad är Krav Maga & Självförsvar?

I de alldra flesta fall handlar självförsvar om att skapa ett självförtroende och kunna skydda sig själv mot slag och sparkar samt ta sig loss från grepp. I vissa fall kan det även handla om att oskadligöra sin angripare. Utöver Krav Maga så räknas de kampsporter vi erbjuder på Fit4Fight Gym i Göteborg som de absolut effektivaste för just det ändamålet!

   

Krav Maga Göteborg

 

 

 

 

Krav Maga Göteborg

 

 

 

Träna hos oss

Hos oss på Fit4Fight Gym i Göteborg har du möjlighet till pass varje dag! Kvalitet framför kvantitet är även viktigt för oss, därför har vi ett begränsat antal medlemmar och en begränsning hur många som får delta per pass vilket gör att våra instruktörer har möjlighet att hjälpa er ordentligt!

För oss är kamratskap och en bra träningsmiljö viktigt! Därför är vi måna om att våra medlemmar släpper på sitt ego och hjälper varandra på träningen istället för att tävla mot varandra. Det betyder att de mer erfarna hjälper de mindre erfarna och att alla anpassar sig efter storlek och erfarenhetsnivå.

 

 

 

 

 

 

 

Vill du provträna?

Klicka då på den röda knappen till höger så tar du dig till vår intresseanmälan. Där hittar du mer information hur du går tillväga för att prova på ett pass med andra nybörjare. Varmt välkommen!

 

 

 

 

 

Krav Maga gbg

 

 

Boka din provträning nu!

Aktuellt

NYTT INFÖR VÅRTERMINEN! Vi ber om ursäkt för att det är stökigt i gymmet nu mot slutet av terminen. Vi har redan nu påbörjat uppgraderingen av gymmet inför vårterminen och kommer att slutföra det i mellandagarna. Nytt för vårterminen är följande: - Herrarnas duschar kommer renoveras och avloppet fixas så att vattnet rinner av snabbare. - Vi har fått mer redskap till vår gymavdelning. Allt ska sorteras och läggas på sin plats. Det kommer i samband med det här även säljas av en hel del gamla redskap som vi går ut med i mellandagarna. - Vi har fått en rullbar bioduk och nästa termin får vi även projektor och ljud så vi kan titta på fler matcher på gymmet :) - Vi planerar att sätta upp fler säckar, dels på matta B, men även i stretchrummet för egenträning. - Vi kommer sätta upp fler mittsar på väggen på matta B. - Schemat kommer även det att uppdateras med fler pass och några mindre tidsändringar efter önskemål vi fått in från våra medlemmar via enkäten. VT-schemat går vi ut med i början av januari. - Vi har ordnat upp så att vi kommer ha mer struktur på vilka som håller vilka pass och alltid sträva efter att ha 2 instruktörer om det är mer än 15 deltagare på passen. - BJJ Grund kommer få en ny instruktör vilket är Martin som i dagsläget håller de avancerade passen i BJJ. - Vi kommer införa digital incheckning med medlemskort i receptionen istället för att instruktörerna checkar in då det händer att instruktörerna glömmer det.