Självförsvar/Krav Maga

OBS! I skrivande stund erbjuder vi inte Krav Maga. Vi letar instruktör och uppdaterar sidan när vi hittat någon.

Välkommen till Fit4Fight Gym i Göteborg! Hos oss kan du träna Krav Maga och fler olika kampsporter för att lära dig självförsvar i absolut världsklass!

 

 

 

 

Vad är Krav Maga & Självförsvar?

I de alldra flesta fall handlar självförsvar om att skapa ett självförtroende och kunna skydda sig själv mot slag och sparkar samt ta sig loss från grepp. I vissa fall kan det även handla om att oskadligöra sin angripare. Utöver Krav Maga så räknas de kampsporter vi erbjuder på Fit4Fight Gym i Göteborg som de absolut effektivaste för just det ändamålet!

   

Krav Maga Göteborg

 

 

 

 

Krav Maga Göteborg

 

 

 

Träna hos oss

Hos oss på Fit4Fight Gym i Göteborg har du möjlighet till pass varje dag! Kvalitet framför kvantitet är även viktigt för oss, därför har vi ett begränsat antal medlemmar och en begränsning hur många som får delta per pass vilket gör att våra instruktörer har möjlighet att hjälpa er ordentligt!

För oss är kamratskap och en bra träningsmiljö viktigt! Därför är vi måna om att våra medlemmar släpper på sitt ego och hjälper varandra på träningen istället för att tävla mot varandra. Det betyder att de mer erfarna hjälper de mindre erfarna och att alla anpassar sig efter storlek och erfarenhetsnivå.

 

 

 

 

 

 

 

Vill du provträna?

Klicka då på den röda knappen till höger så tar du dig till vår intresseanmälan. Där hittar du mer information hur du går tillväga för att prova på ett pass med andra nybörjare. Varmt välkommen!

 

 

 

 

 

Krav Maga gbg

 

 

Boka din provträning nu!