Tjejpass i Göteborg

För att hjälpa tjejer att komma igång med kampsport har vi infört pass enbart för tjejer :) 

 

  

 

 

 

Är tjejpass något för mig?

Kampsport passar alla, gammal som ung, tjej som kille, vältränad atlet till otränad soffpotatis! Det unika med kampsport är att det ger så mycket på ett enda pass! Man lär sig självförsvar, bygger självförtroende, träffar kompisar, får motion och samtidigt som allt detta är det riktigt kul! 

 

 

   

 

 Tjejpass Göteborg

 

 

 

 

Tjejträning Göteborg

 

 

 

 

  

Vad är tjejpass?

Vi har ett pass för BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu) och ett pass för Thai/Kickboxning som ligger i anslutning till varandra så att man kan vara med på båda om man vill, eller välja ett, man gör som man vill. Är man intresserad av att träna MMA framöver är det perfekt att träna båda då MMA är en mix av just dessa kampsporter! 

 

 

Vill du provträna?

Klicka bara på den röda knappen till höger så tar du dig till vår intresseanmälan. Där hittar du mer information hur du kan få komma och vara med på ett intropass med andra nybörjare. Varmt välkommen!

 

 

 

Tjejpass GBG

 

 

Boka din provträning nu!

Aktuellt

NYTT INFÖR VÅRTERMINEN! Vi ber om ursäkt för att det är stökigt i gymmet nu mot slutet av terminen. Vi har redan nu påbörjat uppgraderingen av gymmet inför vårterminen och kommer att slutföra det i mellandagarna. Nytt för vårterminen är följande: - Herrarnas duschar kommer renoveras och avloppet fixas så att vattnet rinner av snabbare. - Vi har fått mer redskap till vår gymavdelning. Allt ska sorteras och läggas på sin plats. Det kommer i samband med det här även säljas av en hel del gamla redskap som vi går ut med i mellandagarna. - Vi har fått en rullbar bioduk och nästa termin får vi även projektor och ljud så vi kan titta på fler matcher på gymmet :) - Vi planerar att sätta upp fler säckar, dels på matta B, men även i stretchrummet för egenträning. - Vi kommer sätta upp fler mittsar på väggen på matta B. - Schemat kommer även det att uppdateras med fler pass och några mindre tidsändringar efter önskemål vi fått in från våra medlemmar via enkäten. VT-schemat går vi ut med i början av januari. - Vi har ordnat upp så att vi kommer ha mer struktur på vilka som håller vilka pass och alltid sträva efter att ha 2 instruktörer om det är mer än 15 deltagare på passen. - BJJ Grund kommer få en ny instruktör vilket är Martin som i dagsläget håller de avancerade passen i BJJ. - Vi kommer införa digital incheckning med medlemskort i receptionen istället för att instruktörerna checkar in då det händer att instruktörerna glömmer det.