Meny
Boka gratis provmånad!

Mario Riderelli

Mario började med kampsport som nioåring, han började då med Japansk Jiu Jitsu och graderade till svart bälte under stilen Jigo Ryu Self Defence System år 2010. Under sina tonår så levde han i Chile där han fick prova på olika kampsportsstilar, däribland Brasiliansk Jiu Jitsu och Muay Thai.
Väl hemma i Sverige så var det dags att hoppa på MMA tåget och började på diverse klubbar i Malmö. Han har nu tränat både MMA och BJJ i över tio års tid och har tävlat både i svenska SM i shootfighting och i de större BJJ tävlingarna i Chile. Mario fick sitt blå bälte av Robert "Bobby" Sundel från Frontier MMA Academy och sitt lila bälte från Matias Vasquez (Vasquez familjen var pionjärer inom MMA/jiujitsu i Chile).
Kampsporten är hans väg. Bushidon har visat honom vägen ända sedan barnsben. Mario försöker att gå på styva linan och respektera de gamla traditionerna samtidigt som hanstuderar det absolut senaste inom BJJ, Boxning och MMA. Tävling? För all del. Självförsvar? Absolut! Men låt oss bara ha kul! Gåvan är att få träna! OSS!