Meny
Boka gratis provmånad!

Steg 1 av 3: Vad vill du ha hjälp med?

Frågor kring vår träning

Uppsägning & frysning

Ekonomiärenden

Frågor kring bokning av pass

Steg 2 av 3: {Sektionsnamn}

Nedan har ni svar på vanliga frågor kring vår träning!

Jag vill säga upp mitt medlemskap

Det går endast att säga upp sig via appen "Zoezi", För att säga upp dig går du in på "Min sida", sedan "Träningskort & medlemskap" där trycker du på ditt träningskort och sen "Säg upp". Det ä viktigt att du får ett bekräftelsemejl på din uppsägning som du kan visa upp som kvittens.

Jag vill frysa mitt medlemskap

Klicka på knappen nedan för att öppna formuläret för att frysa medlemskap.

Frysa abonnemang

Hur lång uppsägningstid är det?

2 månaders uppsägningstid, du har rätt att träna de 2 månaderna.

Hur länge kan jag frysa medlemskapet?

Man kan frysa sitt medlemskap max 3 månader per år enligt medlemsavtal. I vissa fall kan vi frysa längre mot kopia på intyg.

Hur lång är bindningstiden?

Det är olika, vi har träningskort som är utan bindningstid (endast 2 månaders uppsägningstid) och vi har träningskort med 6 månaders bindningstid. Det beror på vad du har valt.

Jag har sagt upp mitt medlemskap men inte fått något svar/kvittens som det står att man ska få?

Om ni inte fått någon kvittens kan ni kontakta oss omedelbart på nedanstående uppgifter.

Kan man börja träna när som helst hos er / Har ni nybörjarkurser?

Vi har ett rullande intag året runt dvs. Inget uppehåll under sommar och jul som de flesta andra kampsportsföreningar har. Vår läroplan går runt i cykler på ca en månad och är anpassad för att man ska kunna hoppa in när som helst i cykeln. När man gått cykeln 4-5 gånger blir man uppflyttad till nästa nivå. Vi tycker detta är mycket bättre än terminsupplägg då terminsupplägg skapar flera problem bl.a. om man blir sjuk eller reser bort några veckor, med terminsupplägg måste man gå om hela terminen, med vårt upplägg är det inga problem. Det blir även ofta väldigt mycket folk på en och samma gång om man samlar alla till att börja samtidigt.

Behöver man någon speciell utrustning/kläder?

Till en början räcker det med vanliga träningskläder och en vattenflaska. Vi har utrustning till utlåning. När man haft sin provmånad köper man sin egna utrustning av många olika skäl bl.a. p.g.a. passform och hygien.

Kan jag ta med en kompis?

Absolut! Be bara denna att registrera sig för en provmånad via vår hemsida och sen kan hen börja boka in sig via vår app.

Har ni någon åldersgräns?

3 år är de yngsta vi tar emot, då ska även en förälder/en vuxen vara med på mattan. Vi har även pass för 7-12 år, 13-17 år och 18+ år.

Erbjuder ni personlig träning?

Ja vi erbjuder personlig träning ex. Om man vill komma igång snabbare, utvecklas inom ett specifikt område etc. För mer information och önskemål, mejla till info@fit4fightgym.se.

Vad har ni för träningstider?

Ni kan hitta alla våra träningstider i vårt schema som du finner i menyn.

Jag har frågor kring er träning/gym som jag gärna hade tagit över telefon/mejl?

Nedan finner ni telefonnummer och e-postadress till vår reception.

Jag har sagt upp mig, men ändå fått en dragning/faktura?

Det är två månaders uppsägningstid dvs. det kommer dras ytterligare två månader efter ni sagt upp ert medlemskap (om medlemskapet inte är bundet 6 månader). Om det dras ytterligare månader så har ni antingen glömt säga upp det (vanligast) alternativt så har det blivit något fel (ovanligt), i det fallet måste ni kontakta oss och bifoga kvittens på er uppsägning vilket ni får via e-post oavsett hur ni säger upp er (läs mer under Jag vill säga upp mitt medlemskap)

Jag har fått en faktura trots att jag har signerat autogiroavtal?

Då har du antingen inte haft täckning på kontot när vi gjort vår dragning den 28e varje månad (vid helgdag blir det första bankdagen efter helgdagen) eller så har du angett felaktiga autogirouppgifter, alternativt skrivit otydligt. Om du vet med dig att du har haft teckning på kontot kan du själv gå in i vår app och under hem scrolla ner till autogiro och registrera dina uppgifter.

Jag har haft en provmånad och nu efter provmånaden passerat har det dragits pengar/jag har fått en faktura?

Vi är väldigt tydliga med att medlemskapet fortsätter som ett vanligt medlemskap om man inte säger upp det under tiden man har sin provmånad. Det står i avtalet ni signerat, det står i välkomstmejlet ni får och det står både i formuläret och påminnelsemejlet. Om ni inte vill fortsätta vara medlemmar får ni säga upp ert avtal vilket ni gör genom att scrolla upp och klicka på "uppsägning/frysning". Om ni fått en dragning via autogiro eller faktura beror på om ni signerat autogiroavtalet eller ej i samband med signeringen av medlemsavtalet.

Jag tror det dragits-/jag har fått en faktura på för mycket.

Ni kan lätt gå in på vår app och under mina sidor se en specifikation över vad det är ni betalt för. Om ni fått en faktura står det på fakturan. När man initialt blir medlem hos oss efter provmånaden passerat så betalar man första gången för startavgift, det som var kvar av första månaden man började samt för nästkommande månad i förväg. Om man vill ändra sitt medlemskap får man kontakta oss via info@fit4fightgym.se. Det går dock inte att få igen avgift som redan är dragen/fakturerats, utan det kommer att ändras till nästa dragning.

Jag vill ändra mitt medlemskap

Om man vill ändra sitt medlemskap får man kontakta oss via info@fit4fightgym.se. Det går dock inte att få igen avgift som redan är dragen/fakturerats, utan det kommer att ändras till nästa dragning.

Jag vill ha kvitto för friskvårdsbidrag.

Ni kan lätt ladda ner kvitto på det ni betalt i vår app under mina sidor, alternativt via dator genom att klicka här.

Jag undrar varför det står att en avgift "förfaller" i bokningsappen?

Om du har registrerat dig för autogiro kommer dragningsdatum stå angivet som “förfaller” i bokningsappen, dvs du har ingen faktura som förfaller utan datumet anger när vi kommer dra pengar för kommande månad via autogiro.

Vilket datum är dragningsdatum?

Dragningsdatum är 28e, ifall 28e infaller på en helgdag kommer pengarna dras på nästkommande bankdag.

Vad händer om jag inte har pengar på kontot vid autogirodragning?

Om pengar inte finns på angiven dag skickas faktura ut och en faktureringsavgift på 60 kr tillkommer. Om betalning ej sker inom angiven tid går skulden vidare till inkassoföretag och ytterligare faktureringsavgifter m.m. tillkommer.

Vad menas med att ni kan ta över uppsägningstiden från annat gym?

Vid "övertagande" av uppsägnings/bindningstid på annat gym gäller er uppsägnings/bindningstid fr.o.m. då ni börjar betala hos oss. Om ni inte har någon uppsägnings/bindningstid binder ni upp er att betala lika många månader som er uppsägningstid/bindningstid är på ert andra gym. Dvs. om vi tar över 3 månaders uppsägningstid från ett annat gym kommer ni ha 3 ytterligare uppsägningsmånader på Fit4Fight Gym från och med den dagen ni börjar betala er träningsavgift. Den första debiteringen som innefattar kvarstående av månaden räknas inte in som en betalningsmånad i bindningstiden. Övertagande måste styrkas med kvitto på uppsägningen där det framkommer när ert medlemskap avslutas, kvittot skickas till info@fit4fightgym.se. Innan vi tillhandahåller ett giltigt kvitto kommer träningsavgift dras i vanlig ordning. Fit4Fight Gym kan "överta" max 3 månader på annat gym.

Jag kan inte hitta er app?

Vår app heter "Fit4Fight Gym" i både Apple App Store och Google Play

Jag kan inte logga in på er app?

Gå in på vår app, klicka "Glömt lösenord" och fyll där i din mejl som du angav när du blev medlem. Då kommer du få en återställningslänk skickade till dig med instruktioner.

Mitt konto är spärrat för bokning?

Då har du antingen inte kommit till 3 stycken pass som du bokat eller så har du inte checkat in dig korrekt via passergrinden till de pass du deltagit på. I vilket fall som helst kan du låsa upp det själv i vår app under "Butik - spärravgifter" eller betala spärravgiften direkt i receptionen.

Hittade du inte din fråga i alternativen ovan?

Nej

{Sektionsnamn}

Gav detta dig svar på din fråga?

Ja
Nej

Kontakta oss

Vi tar inte emot ekonomiärenden via telefon utan endast via mejl. Detta för att vi vill att det ska finnas kvittens på vad som är sagt.

Vad bra att vi kunde hjälpa dig!

Om du har fler frågor är det bara att scrolla upp till steg 1 igen!