Meny

Ny lokal

ERBJUDANDE! Bli medlem nu och fram till och med invigningen av nya lokalen så får du behålla de gamla priserna året ut. Spara upp till 500 kr/månaden!

 

Vi vill presentera en helt galet bra nyhet! En nyhet vi har jobbat med i nästan ett års tid! Vi har äntligen skrivit på kontraktet till vår nya lokal och kommer att flytta verksamheten dit efter sommaren! 🙌🏻🎉👌🏻🥳💪🏻

 

Med en ny lokal på ca 1700 kvm kommer vi bli ett av Europas största, modernaste och utan tvekan mest exklusiva träningscenter för gruppträning (Fight HIIT, Mittspass, Fight Club, Hot Yoga m.m.) och kampsport (Boxning, Thai/Kickboxning, BJJ och MMA)! 

 

Lokalen kommer att anpassas till 100% efter våra behov, dvs. Allt blir nytt! Så som belysning, målning, ventilation, omklädningsrum med skåp, wc, duschar samt en härlig bastu att slappna av i efter passen och ett stort antal toaletter, Vi får en reception med lounge, salladsbar och butik (i samarbete med Jabb.se) där man kan slappna av och äta något gott samtidigt som man kan titta på andra tränande genom stora (ljudisolerade) fönster till salarna. Vi får ett stort gym för egen träning med konditionsmaskiner, fria vikter, rigg, säckar osv., behandlingsrum för Idrottsmassage och PT samt vilo-/läxläsningsrum för våra barn & ungdomar. Vi får slutna separata ljudisolerade och helt stolpfria salar på ca 250 kvm vardera för varje stil dvs. Boxning & Thai/Kickboxning får sin egen (med en ny ring), MMA får sin egen, BJJ & Barnträning får sin egen, vår nya gruppträningssektion (läs mer nedan) får sin egen och vi kommer även få ett nytt separat Yoga-rum utrustat för Hot Yoga.

 

När det gäller konceptet och designen på nya loaklen har vi hämta inspiration från den omåttligt populära trenden internationellt dvs. “Boutique-gym”, vilket är ett koncept som växt sig otroligt starkt! Konceptet kännetecknas av en exklusivare- och dämpad miljö vilket ger en häftigare helhetsupplevelse.

 

I och med flytten kommer vi även starta upp en ny gruppträningssektion som skiljer sig från vår kampsportssektion. Med nya pass så som Hot YogaFight Club (nytt kampsportsinspirerat fystränings-koncept i en dämpad nattklubbsmiljö som växt sig otroligt stort i Stockholm), Mittspass (pass där vi endast tränar kombinationer på mittsar dvs. ingen sparring/kroppskontakt) och Bootcamps.

 

Vi kommer även utöka med fler pass i vår kampsportssektion där vi kommer ha separerade pass för mellannivå- och avancerad/tävlingsnivå i Thai/Kickboxning och Boxning, ungdomspass (13-16 år) i samtliga stilar BJJ, Boxning och Thaiboxning, flera Girls Only pass där tanken är att ha ett för varje stil vi erbjuder samt fler pass i våra olika stilar på morgon, förmiddagar och lunch.

 

Ännu en nyhet i samband med flytten är att vi kommer erbjuda barnpassning där vi planerar ha ett ca 100 kvm stort lekland för barnen. Ett lekland som dessutom kan nyttjas alla veckodagarna för våra medlemmar med barn genom ett speciellt passerkort och egen entré.

 

Kollektivtrafiken till nya lokalen är otroligt bra med hela 3 spårvagnslinjer och 3 busslinjer som går regelbundet bara ett 100-tal meter från lokalen. Det tar ex. Endast ca 10 min till lokalen från Centralstationen, Redbergsplatsen, Östra sjukhuset, Munkebäck, Bergsjön och Partille Centrum. Från övriga ställen runt staden tar det som oftast max 20-30 min.

 

Det är dessutom väldigt lättillgängligt för våra bilkörande medlemmar. Det ligger på samma sida staden så ni slipper köra genom centrum och tullstationer. Lokalen ligger nära Munkebäcks avfart på E20. Det kommer dessutom finnas tillgång till parkering i anslutning till lokalen för våra bilkörande medlemmar!

 

Lokalen är placerad på det bästa tänkbara läget och inte långt från vår nuvarande lokal, närmare bestämt i Kvibergs nya idrottspark. Vilket är ett av de mest moderna och expansiva områden i Göteborg och en av de största idrottsparkerna i Sverige. Exempelvis Serneke Arena med dess inomhushall för fotboll och längskidåkning, Beachvolleyboll-center, idrottsskolor och planer för ishall, tennishall och inomhusskidbacke. 

 

Bara runt hörnet finns det dessutom ett helt nybyggt utomhusgym samt en enormt fin och stor hinderbana med grillplats som vi kan nyttja under sommaren 😎☀️

 

Vi kommer ha finfina premiärerbjudanden så sprid nyheten till alla era vänner (det skadar inte heller att ni får 1 gratis träningsmånad per vän ni rekryterar). 

 

Invigningen planeras till sista helgen i augusti, mer information om det här kommer vi gå ut med senare. Skriv gärna in er till vår mejl/sms-lista nedan så kontaktar vi dig med information kontinuerligt.

 

Med allt detta sagt kommer vi inte fixa så mycket på vår befintliga lokal om det inte absolut måste fixas. Hoppas ni kan ha överseende med det.

 

Som sagt det här kommer bli helt galet bra!!! 🙌🏻🎉👌🏻🥳💪🏻

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan om du vill att vi kontaktar dig framöver med information om hur det går med bygget och erbjudanden i samband med invigningen.

Du som är/har varit medlem kommer automatiskt få den här informationen, du behöver alltså inte anmäla dig nedan.