Meny
Boka gratis provmånad!

Bootcamp i Göteborg!

Träna i Göteborg på det mest hyllade träningscentret i GBG enligt Googles omdömen! Träning för alla är vårt motto och våra ledord är Kamratskap, Glädje och utveckling!

Våra Bootcamp har som syfte att hjälpa dig att komma igång med träningen och få riktigt bra resultat på kort tid. Här kommer ni under en månads tid i en mindre grupp träna intensivt med varandra 3 pass/veckan. I den mindre gruppen har instruktören fullt fokus på er och er utveckling! Missar ni ett pass kan ni räkna med att vår coach kommer jaga er så att ni inte missar ett till. Ni kommer dessutom göra en hälsomätning innan och efter ert Bootcamp, få diettips, ha tillgång till onlinechatt med instruktören m.m. Vi kan garantera dig stora resultat och en bra start på din fortsatta nya mer hälsosamma livsstil!

Våra Bootcamppass är 45 intensiva minuter och hålls på morgonen kl 06:00 eller vid lunch kl 12:00. Där ni i samma veva har möjlighet att få er en måltidsersättande Smoothie, fullsmockad med nyttiga och mättande saker som frukter, bär, jordnötssmör, ägg, havre osv. helt efter era egna önskemål!

Vi drar igång ett nytt Bootcamp varje månad, så vill du kicka igång är det bara att anmäla dig till nästa via formuläret nedan!

Varmt välkommen! :)

Intresseanmälan

Som medlem kan man boka tjänsterna i appen.