Meny
Boka gratis provmånad!

Lekland i Göteborg

Välkommen till Göteborgs mest hyllade träningscenter enligt Googles omdömen! Träning för alla är vårt motto och kamratskap, Glädje och Personlig utveckling våra ledord!


Vi har ett ca 100 kvm stort lekland i Göteborg, närmare bestämt Kviberg, för barn mellan 3 - 12 år, där barnen kan leka under tiden ni som föräldrar kan träna själva eller ta det lugnt med en kaffe eller matbit i vår lounge. Ifrån loungen kan ni se era barn via en avskärmande och ljudisolerad glasvägg. Leklandet/Lekplatsen är i två våningar och utrustat med bollhav, tunnlar, rutschkana och diverse hinder. Med ett medlemskap har ni tillgång till leklandet hela dagarna under veckans alla dagar. Tillgängligt finns också wc & skötrum. Under våra bemannade öppettider finns även en sallad & smoothiebar.


Leklandet är designat så att ni hela tiden uppsikt över era barn från vår inglasade lounge dvs. ni behöver inte springa efter dem och ständigt hålla ett öga på dem för att de inte ska komma bort. Det blir en en stund för er föräldrar att få en mycket välförtjänt och viktig vilostund.


Det har visat sig att ett besök på ett lekland motsvarar flera tusen steg på en stegräknare. Då det även innefattar alla olika rörelser som klättring, krypa, springa osv. ger det en väldigt bra motion för barnen samtidigt som de har roligt! I kombination med våra ledarledda barnpass är detta ett otroligt bra och roligt sätt att aktivera era barn.


Varmt välkomna! :)

Våra omdömen

Profilbild
"Bästa stället jag tränat på! Strukturerat och proffsigt vid kontakt och provträning. Välkomnande och trevliga instruktörer. Och sist men inte minst riktigt roliga pass! Rekommenderar det verkligen!"
Linda Karlsson
Profilbild
"Fantastiskt bemötande från första dagen av ett riktigt gött gäng, jag kände mig välkommen! Hjälpsam och prestigelös stämning såväl på som utanför mattan. Verkligt kunniga och engagerade instruktörer som gör träningen kul och utvecklande! Jag ångrar inte en sekund att jag valde Fit4fight :) Vi har kul!"
Joakim Jonsson
Profilbild
"Galet bra ställe med engagerade instruktörer!"
Joachim Hällblad
Läs alla våra omdömen

Våra ledord

Kamratskap

Glädje

Personlig utveckling

Priser


Barn ca 3–12 år

Stor & liten 3–6 år
295 kr/mån
1180 kr / termin *
Barn 7–12 år
295 kr/mån
1180 kr / termin *

* Endast jämförelsepris, du betalar alltid varje månad.

Följande gäller för samtliga träningskort

  • 30 dagars provträning/ångerrätt. Därefter övergår det per automatik till ett vanligt medlemskap enligt avtal.
  • Betalning sker vi autogiro.
  • Start-/adminavgift tillkommer på 145 kr
  • Medlemsavgift tillkommer på 150 kr/år
  • Försäkring via riksidrottsförbundet ingår
  • 2 månaders uppsägningstid
  • Frysning 3 månad per år utan intyg
  • Längre frysning kan beviljas vid skada/sjukdom etc. mot intyg

Priser

Barn & Ungdomar